Brandschade schoonmaken

Brand, u zou het maar meemaken. Wat een enorme emotionele en materiële schade kan het opleveren. De verzekering is langs geweest, de contra-expert heeft de schade op de juiste waarde geïnventariseerd en wanneer wordt de brandschade dan schoongemaakt? Onder andere daarover gaan we het in dit artikel hebben.

Schoonmaken? Pas na de inventarisatie!

Het gebeurd nog wel eens dat men zo snel mogelijk de brandschade wil (laten) schoonmaken. Op zich lijkt dit natuurlijk een goed plan zodat het normale leven weer zo snel mogelijk opgepakt kan worden. Toch is het verstandiger om niet te snel aan de slag te gaan met de schoonmaak.

Het is belangrijk om zeker te weten dat u de juiste vergoeding voor de schade ontvangt. Mocht u door de verzekeraar een bedrag krijgen aangeboden, maar u bent er niet zeker van of de schade hiermee herstelt kan worden, vraag het dan eerst na bij onze contra-expert! Geven wij een akkoord, dan kunt u met een gerust hart aan de slag met het (laten) schoonmaken van de schade.

Bellen voor hulp bij brandschade
Wat is de oorzaak van uw brandschade? *

Wij helpen u met het vaststellen van brandschade. Schakel ons in om er achter te komen of u de juiste vergoeding ontvangt. Let op: Onze expertise is alleen kosteloos voor particulieren met een inboedel- of opstalverzekering.

Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wilt u uw schade toelichten? *

Brandschade is niet zomaar schoongemaakt

Ja, met een doekje en verf zou u een heel eind komen. Het feit blijft daarentegen dat het schoonmaken van brandschade behoorlijk specialistisch werk is. Veel oppervlakten laten het niet toe om het roet eraf te vegen. Denk aan uw schilderijen, banken en stoelen of elektronica. Daarnaast blijft de brandgeur vaak hangen wanneer u toch zelf aan de slag bent gegaan. Om de brandgeur te verwijderen is specialistische apparatuur nodig.

Wie kan mijn brandschade schoonmaken?

Op het juiste moment kan de brandschade worden schoongemaakt, maar door wie dan? Wij helpen u met de contra-expertise en kunnen daarna de volledige schoonmaak en het herstel coördineren zodat u slechts één aanspreekpunt hebt voor het oplossen van uw complete brandschade. Zo weet u zeker dat u ontvangt waar u recht op hebt en dat de hele brandschade netjes wordt opgelost. Meld vandaag nog uw brandschade.

Deel deze informatie

Onze artikelen

Artikelen gerelateerd aan brandschade in of rondom de woning. We geven informatie over wat u kunt doen, wat een contra-expert voor u kan doen en hoe we ervoor zorgen dat u een geoptimaliseerde schadevergoeding ontvangt die beter bij uw schade past.